Ishrana za potenciju

Hrana za jačanje potencije? Uvedite ove namirnice u svakodnevnu ishranu i budite sigurni da će vaša potencija biti jača. Spanać, crna čokolada i ljute papričice su samo neke od namirnica za jačanje potencije. Na ovoj stranici ćete saznati kojih 10 namirnica se najbolje pokazalo za jačanje i održavanje erekcije na vrhunskom nivou.

Ishrana-za-potenciju

Ishrana za jaku erekciju

Hrana za jačanje erekcije prikazana na ovoj stranici će vam pomoći da prirodnim putem bez korišćenja preparata i suplemenata ojačate i održite erekciju.

Ishrana bogata voćem, povrćem i žitaricama ima koristi ne samo za jačanje potencije već i za celokupno zdravlje vašeg organizma.

Bilo da vas brine erektilna disfunkcija, nizak nivo testosterona ili zdravlje prostate, hrana sa ove stranice će vam pomoći.

Potencija MAX tinktura-sm

Potencija MAX

100% biljni ekstrakt za potenciju
1200 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-sm

Macun med 43g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-kesice-prirodni-afrodizijak-sm

Macun kesice

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-240g-sm

Macun med 240g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 1350 din
Detaljnije
Prirodni lek za potenciji

Najbolji prirodni lek za potenciju

Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije.
Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Sadrži biljne ekstrakte koji promovišu jačanje erekcije sa dužim trajanjem, povećavaju kvalitet i proizvodnju sperme i stimulišu mušku snagu i energiju. Ovu biljnu tinkturu mogu da koriste muškarci svih uzrasta.
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod
macun-med-prirodni-afrodizijak

Turski med Macun - Najbolji prirodni afrodizijak

Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak.
Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Ovo je najbolji prirodni afrodizijak za izdržljivost svetske klase u krevetu. Uništite erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju!
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod

Hrana za erekciju: 10 namirnica za jačanje erekcije

1. Spanać

Spanać je bogat folatima, poznatim pojačivačem protoka krvi. Folna kiselina igra ključnu ulogu u muškoj seksualnoj funkciji. Nizak nivo folne kiseline u krvi je povezan sa erektilnom disfunkcijom.

Kuvani spanać sadrži veliku količinu folata i magnezijuma, koji pomažu u stimulaciji protoka krvi i mogu povećati nivo testosterona.

2. Kafa

Jutarnja šoljica kafe može pomoći kod jačanja potencije.

Jedna studija je pokazala da muškarci koji koriste kofein umereno (1-3 šoljice kafe na dan) imaju manju verovatnoću da prijave erektalnu disfunciju od muškaraca koji ne koriste kofein uopšte.

Kafa i potencija

3. Crna čokolada

crna cokolada i erekcija

Crna čokolada je vrhunska hrana za snažnu erekciju jer je prepuna flavonoida koji olakšavaju protok krvi kroz telo. Međutim, pošto crna čokolada često sadrži mnogo šećera i masti, ako jedete previše, možete se ugojiti.

Iako pomaže kod jačanja potencije, možda nije najzdraviji izbor jer sadrži puno masti i kalorija.

4. Avokado

Zbog njihovog oblika i činjenice da rastu u parovima na drveću avokada, Asteci su avokado nazvali po reči koja znači „testisi“ kada su ih otkrili 500. godine p.n.e.

Avokado sadrži puno cinka, esencijalnog minerala koji ima ulogu u kvalitetu sperme, proizvodnji testosterona i plodnosti.

5. Ljute paprike

Da li volite ljuto? Jedna studija je pokazala da muškarci koji jedu ljuto imaju viši nivo testosterona.

Zahvaljujući kapsaicinu koji se nalazi u ljutim papričicama, imaćete jaču erekciju.

6. Paradajz

Paradajz bogat hranljivim materijama i antioksidansima nudi nekoliko potencijalnih prednosti koje se odnose na jačanje erekcije, plodnost i zdravlje prostate.

Sadrže likopen, crveni pigmentirani antioksidans koji je povezan sa zdravijom proizvodnjom sperme. Pored toga, bogat je vitaminom C, što povećava koncentraciju sperme kod zdravih muškaraca.

7. Žitarice

Žitarice imaju korisne efekte na erektilnu funkciju.

Žitarice se smatraju afrodizijakom i poboljšavaju dotok krvi u penis. Sadrže aminokiselinu L-arginin, koja može pomoći u lečenju erektilne disfunkcije i povećanju nivoa testosterona.

8. Med

med i erekcija

Med se dugo koristi kao afrodizijak. U staroj literaturi kao što su Biblija i Kamasutra, med je bio povezan sa seksom i ljubavlju. Zbog svoje sposobnosti da pobudi seksualnu želju i hrabrost, čak je nastao i naziv "medeni mesec".

Med i seks

9. Orah

Uvođenjem oraha u svakdnevnu isrhanu, imaćete snažniju i dugotrajniju erekciju. Najbolja kombinacija uz orah je med. Za dobru erekciju potrebno je zdravo srce i dobar krvotok, a orah je jedna od najboljih namirnica za tu svrhu.

10. Crno vino

Nakon što ste uzeli nekoliko gutljaja vina, efekti mogu govoriti sami za sebe. Osećate se otvorenije i opuštenije. Takođe se osećate smelije, što vam daje onu vrstu hrabrosti koja vam omogućava da priđete privlačnoj osobi na podijumu za igru.

Zašto je vino dobro
prirodno-jacanje-erekcije

Saveti za jačanje potencije

10 Najboljih saveta za postizanje i održavanje erekcije na zavidnom nivou. Detaljno objašnjeno.

Detaljnije
Vežbe za jačanje potencije

Vežbe za potenciju

Radite redovno ove vežbe kako biste ojačali potenciju. Dovoljno je da ove vežbe radite 3 puta nedeljno.

Detaljnije
suplementi za jačanje potencije

Suplementi za potenciju

Dodavanje određenih suplemenata u svakodnevnu ishranu može mnogo pomoći kod jačanja potencije.

Detaljnije
Copyright © Jačanje potencije - Sva prava zadržana