Suplementi za potenciju

Često je potrebno uz zdravu ishranu ubaciti i određene suplemente kako biste dodatno ojačali potenciju. Na ovoj stranici ćemo vam predstaviti neke od najpopularnijih suplemenata za jačanje potencije.

suplementi za jačanje potencije

Suplementi za jačanje potencije

Ko od nas ne želi jaču erekciju, posebno oni koji se bore sa erektilnom disfunkcijom? Možda vas zanimaju i seksualni dodaci bez recepta za koje ste videli da se reklamiraju.

Pripremili smo za vas najpopularnije dodatke ishrani koji provereno deluju na jačanje potencije.

Potencija MAX tinktura-sm

Potencija MAX

100% biljni ekstrakt za potenciju
1200 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-sm

Macun med 43g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-kesice-prirodni-afrodizijak-sm

Macun kesice

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-240g-sm

Macun med 240g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 1350 din
Detaljnije
Prirodni lek za potenciji

Najbolji prirodni lek za potenciju

Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije.
Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Sadrži biljne ekstrakte koji promovišu jačanje erekcije sa dužim trajanjem, povećavaju kvalitet i proizvodnju sperme i stimulišu mušku snagu i energiju. Ovu biljnu tinkturu mogu da koriste muškarci svih uzrasta.
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod
macun-med-prirodni-afrodizijak

Turski med Macun - Najbolji prirodni afrodizijak

Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak.
Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Ovo je najbolji prirodni afrodizijak za izdržljivost svetske klase u krevetu. Uništite erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju!
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod

Najpopularniji suplementi za jačanje erekcije

1. Vitamin D

Pojačavanje protoka krvi nije jedini način na koji suplementi mogu pomoći u jačanju erekcije: raspoloženje takođe čini veliku razliku. Tu može doći vitamin D.

Suplementi vitamina D su efikasni načini za poboljšanje simptoma depresije, verovatno zato što ovo jedinjenje pomaže u regulisanju određenih transmitera koji se odnose na raspoloženje u vašem mozgu. To je važno za vaš seksualni život jer smanjeni seksualni nagon može biti jedan od najranijih pokazatelja depresije.

Pored toga, muškarci sa nedostatkom vitamina D imaju veću verovatnoću da imaju erektilnu disfunkciju. To može biti zato što je nizak nivo vitamina povezan sa bolestima kao što su hipertenzija, bolest koronarnih arterija i periferna vaskularna bolest. U osnovi, problemi sa protokom krvi koji utiču na vaš sistem takođe mogu povećati rizik od erektilne disfunkcije.

Iako možete dobiti malo vitamina D iz namirnica kao što su losos i jaja, zajedno sa suncem, većini ljudi nedostaje vitamin.

2. Omega-3

Omega-3 masne kiseline su poznati dodatak ishrani za muškarce sa srčanim problemima. Pa kako vam to može pomoći kod jačanja erekcije? Ako postoji određena hrana ili dodatak koji je dobar za vaše srce, verovatno će biti dobar i za vaš seksualni život. To je zato što su promene za zdravlje srca usmerene ka poboljšanju protoka krvi i povećanju veličine krvnih sudova.

Vaš penis ima najmanje krvne sudove u vašem telu, što znači da ih je lakše začepiti. A ometani protok krvi je loš za erekciju, tako da sve što poboljšava protok krvi jača erekciju.

3. L-Arginine

Takođe, najbolji izbor za povećanje protoka krvi, L-arginin je esencijalna aminokiselina koja može biti dobra i za zdravlje srca i za jačanje potencije.

Pacijenti sa teškom ili potpunom erektilnom disfunkcijom imali su nivoe L-arginina koji su bili znatno niži od onih kod muškaraca sa blažim oblicima ED. L-arginin može pomoći u pokretanju proizvodnje azotnog oksida, jedinjenja važnog za postizanje i održavanje erekcije.

Arginin se nalazi u većini namirnica bogatih proteinima kao što su crveno meso, živina, pasulj i mlečni proizvodi.

L-arginin može smanjiti vaš krvni pritisak - što je odlično ako je previsok, ali ne i ako ga već snižavate lekovima. U tom slučaju možete videti nagli i dramatičan pad pritiska koji bi mogao da dovede do nesvestice, ili u ekstremnim slučajevima, do moždanog udara.

Ako ne uzimate te lekove i želite da probate aminokiselinu, možete pokušati da uzmete dodatak. Počnite sa dozom od oko šest grama dnevno da biste videli kako reagujete na suplement. Kod nekih ljudi, suplement može izazvati neželjene efekte kao što su mučnina, bol u stomaku, dijareja i nadimanje.

4. L-Citrulline

Pored L-arginina, L-citrulin može pomoći u proizvodnji azotnog oksida.

Već više od dve decenije znamo ulogu koju azot oksid igra u jačanju erekcije. Azot oksid, koji se proizvodi i u kavernoznim nervima i u endotelu, igra ključnu ulogu u jačanju potencije

L-citrulin povećava proizvodnju azotnog oksida i klinički je pokazano da jača erekciju.

Copyright © Jačanje potencije - Sva prava zadržana