Vežbe za jačanje potencije

Vežbanje je ključno za zdrav protok krvi i uspešno upravljanje erektilnim problemima. U nastavku možete saznati koje vežbe treba da uradite da biste povećali dotok krvi u penis.

Vežbe za jačanje potencije

Celom telu je potrebno pravilno snabdevanje krvlju da bi pravilno funkcionisalo.

Vaš penis nije izuzetak.

Loš dotok krvi u genitalnu oblast šteti seksualnoj funkciji i može indirektno doprineti niskom samopouzdanju i samopoštovanju.

Dobra vest je da to možete poboljšati jednostavnim merama načina života, uključujući vežbanje.

Saznajte više o vežbama za povećanje krvotoka penisa u nastavku.

Vežbe za jačanje erekcije

1. Aerobne vežbe

aerobni trening daje najbolje rezultate za muškarce sa erektilnom disfunkcijom. Dakle, kardio trening bi trebalo da bude neizbežan za muškarce koji žele da rade na ovom problemu.

Opcije su beskrajne. Vaše kardio vežbe mogu uključivati veslanje, boks i trčanje.

Ne samo da ove vežbe mogu pomoći kod erektilne disfunkcije i lošeg protoka krvi, već mogu da se pozabave i svim faktorima koji povećavaju rizik od razvoja ovih problema.

Pokušajte da radite aerobne vežbe i druge aktivnosti naizmenično. Naravno, vodite računa da imate i dane za odmor tokom nedelje.

2. Čučnjevi

Čučnjevi su jedna od najkorisnijih vežbi koje možete da uradite da biste povećali dotok krvi u prepone. Kao složena vežba, čučanj aktivira različite mišićne grupe kao što su gluteusi, kvadricepsi, tetive kolena, prepone i listovi.

Ova vežba može povećati protok krvi u predelu prepona i karlice. Dakle, obavezno uključite čučnjeve i različite varijacije ove popularne vežbe u svoju rutinu.

Da biste izvršili osnovni čučanj, potrebno je:

Stanite ravno sa stopalima u širini kukova
Savijte kolena i gurnite kukove unazad kao da pokušavate da sednete na stolicu
Vratite se na početnu poziciju

3. Kegelove vezbe

Kegelove vežbe su manevri koji ciljaju mišiće karličnog dna. Ove vežbe pomažu muškarcima da poboljšaju kontrolu bešike, ali imaju i druge prednosti.

Kegelove vežbe ciljaju bulbokavernozni mišić, koji omogućava da se penis napuni krvlju i stvori erekciju. Pored toga, Kegelove vežbe rade na pubokokcigeusnom mišiću. Slabljenje ovog mišića otežava sprečavanje oticanja krvi iz napunjenog ili uspravljenog penisa.

Iako Kegelove vežbe mogu izgledati nezgodno, uz malo vežbe možete ih lako izvesti. Potrebno je ciljati mišiće karličnog dna, to jest, mišić koji koristite da zaustavite urin u sredini.

Da biste izvršili vežbu, potrebno je da stegnete mišić i otpustite ga nakon nekoliko sekundi. To je osnovna Kegelova vežba. Potrudite se da to radite nekoliko puta dnevno. Kada se naviknete na to, možete da izvedete više ponavljanja ili isprobate izazovnije Kegelove vežbe.

Potencija MAX tinktura-sm

Potencija MAX

100% biljni ekstrakt za potenciju
1200 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-sm

Macun med 43g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-kesice-prirodni-afrodizijak-sm

Macun kesice

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-240g-sm

Macun med 240g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 1350 din
Detaljnije
Prirodni lek za potenciji

Najbolji prirodni lek za potenciju

Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije.
Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Sadrži biljne ekstrakte koji promovišu jačanje erekcije sa dužim trajanjem, povećavaju kvalitet i proizvodnju sperme i stimulišu mušku snagu i energiju. Ovu biljnu tinkturu mogu da koriste muškarci svih uzrasta.
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod
macun-med-prirodni-afrodizijak

Turski med Macun - Najbolji prirodni afrodizijak

Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak.
Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Ovo je najbolji prirodni afrodizijak za izdržljivost svetske klase u krevetu. Uništite erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju!
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod
Copyright © Jačanje potencije - Sva prava zadržana