Vino za potenciju

Istraživanja pokazuju da su zdrave osobe koje su pile crno vino jednom dnevno imale povećanu seksualnu želju i seksualnu funkciju u poređenju sa onima koji uopšte nisu pili. Međutim, takođe se primećuje da oni koji su prekoračili ograničenje za jedno piće nisu iskusili iste prednosti. Pa šta je to sa onima koji piju crno vino što ih čini tako uzbuđenim? Hajde da pogledamo nauku koja stoji iza konzumiranja crnog vina i njegovih prednosti za telo, i zašto to dovodi do tako sjajnog seksa.

vino-potencija

Celom telu je potrebno pravilno snabdevanje krvlju da bi pravilno funkcionisalo.

Vaš penis nije izuzetak.

Loš dotok krvi u genitalnu oblast šteti seksualnoj funkciji i može indirektno doprineti niskom samopouzdanju i samopoštovanju.

Dobra vest je da to možete poboljšati jednostavnim merama načina života, uključujući vežbanje.

Saznajte više o vežbama za povećanje krvotoka penisa u nastavku.

4 Razloga zašto je vino dobro za seksualni život

1. Crveno vino može pomoći u održavanju nivoa testosterona u telu

Više studija je pokazalo da uzorci crnog vina koncentracije između 2 i 8% inhibiraju glukuronidaciju testosterona do 70% tokom 2 sata.

Testosteron je muški androgen koji igra nekoliko ključnih uloga u telu. Neke od njegovih primarnih funkcija uključuju:

Regulacija seksualnog nagona
Koštana masa i distribucija masti
Proizvodnja sperme i crvene krvi
Povećajte raspoloženje i energiju
Jača koncentraciju
Supstance koje se nalaze u crnom vinu daju testosteronu duže vreme da cirkuliše u telu. Inhibirana glukuronidacija testosterona deluje kao gorivo za povećanje libida i seksualne želje. Ovo olakšava muškarcima da uživaju u seksualnom činu mnogo duže i sa povećanim zadovoljstvom.

Međutim, konzumiranje previše crnog vina može izazvati suprotan efekat, uzrokujući pad nivoa testosterona zbog inhibicije vitalnih hormonalnih procesa u vašem mozgu i telu. S obzirom da je to slučaj, najbolje je popiti samo jednu ili dve čaše crnog vina za jednu noć - ništa više.

2. Crveno vino može smanjiti anksioznost zbog seksualnog učinka

Seks je, pre svega, prijatan i pun ljubavi. Ali ponekad, naš mozak može izazvati začaranu petlju koja nas navodi da verujemo da smo gori nego što zaista jesmo.

Anksioznost zbog seksualnog učinka je vrsta anksioznosti koja dovodi do treme pre seksualnog odnosa i nedostatka samopouzdanja, što otežava seksualno obavljanje. Dok otvorena komunikacija sa svojim partnerom ili terapeutom može otresti anksioznost, crveno vino može inhibirati vaša osećanja anksioznosti i podstaći vam da se osećate bolje za seks.

Anksioznost zbog performansi može proizaći iz mnogo mesta. Od izgleda tela do veličine penisa, anksioznost koju muškarci mogu podvrgnuti može se osećati nepremostivom i dovesti do problema sa erekcijom. Ako imate problema sa seksualnim aktivnostima, potražite stručnu pomoć da biste rešili osnovni uzrok vašeg problema.

3. Polifenoli u crvenom vinu mogu smanjiti erektilnu disfunkciju

Jedna studija je pokazala da se slučajevi erektilne disfunkcije mogu smanjiti za 14% nakon dijete sa crvenim vinom. Razlog za ovo smanjenje može se pratiti u jednom jedinjenju koje se nalazi u crvenom vinu pod nazivom polifenol.

Polifenol igra veliku ulogu u protoku krvi i cirkulaciji krvi, održavajući krvne sudove zdravim i jakim. Takođe ima antioksidativna i antiinflamatorna svojstva, što može sprečiti pojavu rizika od bolesti poput srčanih oboljenja i dijabetesa.

Ove bolesti su ozloglašene zbog povezanosti sa erektilnom disfunkcijom zbog svojstava koja oštećuju krvne sudove. Kao takva, ishrana bogata polifenolima (kao što je pijenje crnog vina) može značajno smanjiti taj rizik jer povećava protok krvi i donosi mnogo pozitivnijih efekata.

4. Crveno vino može povećati seksualno uzbuđenje

Nakon što ste uzeli nekoliko gutljaja alkoholnih pića, efekti mogu govoriti sami za sebe. Osećate se otvorenije i opuštenije. Takođe se osećate smelije, što vam daje onu vrstu hrabrosti koja vam omogućava da priđete privlačnoj osobi na podijumu za igru.

Povrh toga, već postoji neizrečeno očekivanje da pijenje vina može dovesti do nečeg više. Ako postoji hemija, ili ako se vaš partner oseća uzbuđeno, smanjene inhibicije koje proizilaze iz uzimanja nekoliko gutljaja mogu značajno povećati seksualno uzbuđenje.

Potencija MAX tinktura-sm

Potencija MAX

100% biljni ekstrakt za potenciju
1200 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-sm

Macun med 43g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-kesice-prirodni-afrodizijak-sm

Macun kesice

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-240g-sm

Macun med 240g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 1350 din
Detaljnije
Prirodni lek za potenciji

Najbolji prirodni lek za potenciju

Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije.
Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Sadrži biljne ekstrakte koji promovišu jačanje erekcije sa dužim trajanjem, povećavaju kvalitet i proizvodnju sperme i stimulišu mušku snagu i energiju. Ovu biljnu tinkturu mogu da koriste muškarci svih uzrasta.
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod
macun-med-prirodni-afrodizijak

Turski med Macun - Najbolji prirodni afrodizijak

Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak.
Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Ovo je najbolji prirodni afrodizijak za izdržljivost svetske klase u krevetu. Uništite erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju!
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod
Copyright © Jačanje potencije - Sva prava zadržana