Med i seks

Možda ste svesni terapeutskih prednosti meda, ali da li ste znali da vam med može pomoći u krevetu?

Med i seks

Pčele koje sakupljaju nektar sa cvetova afrodizijaka poput majorana, orhideja ili jasmina proizvode najjači med.

U stvari, med se dugo koristi kao afrodizijak. U staroj literaturi kao što su Biblija i Kamasutra, med je bio povezan sa seksom i ljubavlju. Zbog svoje sposobnosti da pobudi seksualnu želju i hrabrost, čak je nastao i naziv "medeni mesec".

Da li muškarci imaju koristi od meda? Da, pošto su prednosti meda za seksualnost tako dobro prepoznate, zato ćemo o tome ovde detaljno raspravljati.

Prednosti meda za seksualne moći

Med je dobar za vaše telo na mnogo načina, uključujući bolje varenje i povećanje koštane i mišićne mase. Antioksidansi u medu smanjuju učestalost raka, moždanog udara i srčanog udara.

Odlični sastojci u medu, uključujući bor, vitamin B, azot oksid, prirodne šećere i mnoge druge, povećavaju izdržljivost, podižu nivo testosterona i obezbeđuju vam trenutno povećanje energije.

Pored toga, pomaže u poboljšanju seksualne snage i želje potrošača.

Med za uspostavljanje izdržljivosti u seksu

Med može povećati fizičku izdržljivost, nadoknaditi izgubljenu energiju i smanjiti rizik od kardiovaskularnih oboljenja.

Azot oksid, molekul odgovoran za erekciju penisa, značajno se povećava u krvi kada se konzumira samo 85 grama meda svakog dana.

Zbog toga homeopati savetuju đumbir i med za erektilnu disfunkciju. Azot oksid takođe pomaže u regulaciji glukoze, obnavljanju glikogena i poboljšanju protoka krvi, što povećava izdržljivost tokom vežbanja ili koitusa.

Brzo ćete primetiti razliku u svojoj izdržljivosti i seksualnoj moći ako počnete redovno da konzumirate med. Pošto je med afrodizijak i povećava broj spermatozoida, dugo je bio poštovan kao prirodni pojačivač plodnosti.

Med povećava nivo testosterona

Značajan izvor vitamina B i bora je med. Jaka struktura skeleta i poboljšana mišićna koordinacija su rezultati ovih hranljivih materija. Bor je takođe odgovoran za korišćenje estrogena, testosterona i vitamina D.

Med za muškarce je prerušeni blagoslov jer sadrži krizin, molekul koji sprečava pretvaranje testosterona u estrogen i na taj način podiže nivo testosterona u vašem telu.

Pristojna koštana i mišićna masa, kao i dobar metabolizam, sve su to pokazatelji zdravog nivoa testosterona. Zbog obilja šećera, koji vašem telu daje brzu energiju, med služi i kao gorivo za vaše telo.

Možda je efikasnije od šoljice kafe da ujutru popijete med sa toplom vodom jer će to povećati vašu metaboličku aktivnost i držati vas budnim ceo dan.

Potencija MAX tinktura-sm

Potencija MAX

100% biljni ekstrakt za potenciju
1200 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-sm

Macun med 43g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-kesice-prirodni-afrodizijak-sm

Macun kesice

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 625 din
Detaljnije
macun-med-prirodni-afrodizijak-240g-sm

Macun med 240g

Turski med - Prirodni afrodizijak
Od 1350 din
Detaljnije
Prirodni lek za potenciji

Najbolji prirodni lek za potenciju

Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije.
Predstavljamo „Potencija MAX preparat“ – 100% prirodni lek za jačanje potencije. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Sadrži biljne ekstrakte koji promovišu jačanje erekcije sa dužim trajanjem, povećavaju kvalitet i proizvodnju sperme i stimulišu mušku snagu i energiju. Ovu biljnu tinkturu mogu da koriste muškarci svih uzrasta.
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod
macun-med-prirodni-afrodizijak

Turski med Macun - Najbolji prirodni afrodizijak

Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak.
Predstavljamo „turski med Macun“ – 100% prirodni afrodizijak. Ponovo otkrijte svoje samopouzdanje i strast! Ovo je najbolji prirodni afrodizijak za izdržljivost svetske klase u krevetu. Uništite erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju!
Pročitaj detaljnijeNaruči proizvod
Copyright © Jačanje potencije - Sva prava zadržana